Apotheek Stegen

Astridplein 37,
2280 Grobbendonk

014 51 10 90

info@apotheekstegen.be

Ons Team

Stegen Linde

Apotheker-Titularis

Van Calster Joke

Adjunct-Apotheker

Stoffels Katelijne

Adjunct-Apotheker

Mertens Nanou

Assistent-Apotheker

Van Reusel Maria

Medewerkster

Ons team wordt momenteel aangevuld met vervangende apothekers Mathias Van Looke en An Van Peel.

Persoonlijk advies en expertise voor uw gezondheid

Het team van apotheek Stegen in Grobbendonk heeft jarenlange expertise op het vlak van gezondheid en levenskwaliteit. We staan u steeds op een persoonlijke manier bij, op maat van uw specifieke vragen en/of problemen. Vraag ons steeds om raad en begeleiding.

In onze apotheek vindt u een zeer uitgebreid gamma aan verzorgingsproducten voor lichaam, huid en haar. Ook verzorging voor baby en moeder behoort tot ons aanbod.

Wilt u begeleiding bij het gebruik van voedingssupplementen of natuurlijke producten ter ondersteuning van uw gezondheid? Dan helpen wij u graag verder. Wij adviseren u bij uw persoonlijke behoeften.

Online Apotheek

In de apotheek willen we u ten volle bijstaan met goede raad en persoonlijk advies. Ook online wil onze apotheek een uitstekende dienstverlening bieden.

U kan via onze website uw voorschrift opladen zodat u niet moet wachten of terugkomen. Wij verwittigen u per sms als uw medicatie en producten klaarliggen.

Ook reservatie van producten kan u via onze reservatiepagina. U reserveert online en komt de geneesmiddelen en producten ophalen in de apotheek. Wij geven u dan uitgebreid advies.