Apotheek Stegen

Astridplein 37,
2280 Grobbendonk

014 51 10 90

info@apotheekstegen.be

Sport

SPORTEN MET BEGELEIDING

Sporten is gezond! Maar intens sporten vereist een aangepaste voeding zodat je niet overtraind en gekwetst geraakt. Wij adviseren sporters die op zoek zijn naar een betere aanpak. Elke sport vraagt een andere training, ander gebruik van onze spieren en vereist dus een andere benadering.

In de apotheek krijgt u deskundige uitleg over het correct gebruik van onze producten. Het gamma is op maat van zowel de professionele sporter als de recreatiesporter. Welke supplementen gebruik je best en waarom? Wat is de ideale dosering en innamemoment?

  • prestaties verbeteren en maximaal houden
  • blessuregevoeligheid verminderen
  • herstelproces na een zware inspanning ondersteunen

ETIXX SPORTVOEDING

Etixx Sports Nutrition is ontwikkeld met en wordt gebruikt door atleten die behoren tot de absolute wereldtop. Etixx ondersteunt optimale sportprestaties door de ontwikkeling van een volledig productgamma van unieke, innovatieve formules, gemaakt met superieure ingrediënten, ondersteund door een hoogkwalitatieve product testing. Vandaag en in de toekomst, staat Etixx voor de gouden standaard in sportvoeding.

Etixx ondersteunt atleten voor, tijdens en na hun prestaties. Daarom creëerden we een groot aanbod uitgekiende, gebalanceerde voedingsproducten en supplementen aangepast aan de noden van al wie met overtuiging aan sport doet, professioneel, als amateur, of gewoon, voor het plezier.

Een bijzonder merk

De meeste traditionele supplementenmerken zagen het levenslicht in de wereld van fitness, gewichtheffen en power training. Daardoor zijn ze vaak gericht op fysiek zichtbare resultaten, zonder veel aandacht voor het feit of het hele plaatje voor de atleet klopt: of hij zich algemeen goed in zijn vel voelt.

Etixx is anders: wij benaderen onze activiteiten puur vanuit een wetenschappelijk standpunt, met een focus op de gezondheid en het welbehagen van de sporter. Dat doen we door samen te werken met een gevarieerd team van specialisten uit verschillende sectoren zoals biochemici, medische specialisten (bijv. sportartsen en kinesisten), biomedische wetenschappers, farmacologen en topsporters van wereldklasse.

SANAS VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Sanas, dat zijn kwalitatieve sport- en voedingssupplementen voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Ons aanbod is gebaseerd op 5 pijlers: energie, kracht, uithouding, gezondheid & gewichtsverlies. Ontdek snel ons uitgebreide assortiment & kies het voedingssupplement dat de ideale aanvulling vormt op jouw voedingspatroon en type sport.

Sanas biedt meer dan enkel sport- en voedingssupplementen. In ons assortiment vind je ook allerhande sportaccessoires zoals t-shirts, bidons en shakers. Daarnaast bieden we met ons sportadvies graag een houvast voor de beginnende sporter.