Apotheek Stegen

Astridplein 37,
2280 Grobbendonk

014 51 10 90

info@apotheekstegen.be

Verzorging

Revolution Slider Error: Slider with alias verzorging-cosmetica not found.
Maybe you mean: 'main-home-slide' or 'home-content' or 'sport-slide-bottom' or 'team-one' or 'team-two' or 'thuiszorg-slide'

Perfecte Verzorging van Gelaat, Huid, Lichaam en Haar

Welk merk met welke kenmerken is nu het beste voor mij? Waar wordt mijn haar het mooiste mee? Welk product geeft het minste kans op allergie? Het zijn vragen waar zowel dames als heren, oud en jong regelmatig mee worstelen.

Wist u dat er een volledige huidanalyse van gezicht, hoofdhuid, haar en lichaam kan gemaakt worden met aansluitend richtinggevend advies naar welk gamma en product binnen het gamma u het beste gaat?

Vraag Apotheek … om advies en wij geven u de juiste analyse voor een perfecte verzorging van uw lichaam en huid.

Baby en Moeder: Je baby verdient de beste zorgen

Revolution Slider Error: Slider with alias baby-en-moeder not found.
Maybe you mean: 'main-home-slide' or 'home-content' or 'sport-slide-bottom' or 'team-one' or 'team-two' or 'thuiszorg-slide'

Daar is de langverwachte baby en de gelukkige ouders. Het spreekt voor zich dat we mama en papa correct adviseren omtrent hun jonge spruiten en alles in het werk stellen om te zoeken en te vinden wat het kindje een gezonde en sterke start kan geven.

Babyvoeding, verzorgingsproducten voor de baby en de moeder, gesprekken over de evolutie van uw kind… het is een greep uit de talrijke mogelijkheden die u geboden worden. Er zijn een groot aantal producten ontwikkeld die perfect aansluiten bij de behoefte van onze jongsten en onze moeders.

Apotheek … en zijn medewerkers staan u met veel plezier bij om uw gezin te begeleiden naar een goede gezondheid. Uiteindelijk is het onze bedoeling dat ieder kind de grootst mogelijke kans heeft op een gelukkig en actief leven.

Comfortabel Wonen door Thuiszorg

U krijgt al het nodige advies om thuis zo comfortabel mogelijk te verblijven. Het zoeken naar een oplossing voor medische zorg aan huis, het doen van uw huishouden, uw huis veilig maken, uw transport regelen, … hoeven u geen zorgen te blijven baren. In vele gevallen zijn er financiële tegemoetkomingen voor producten om onze gezondheid te monitoren.

Thuiszorgmaterialen zijn gemakkelijk aan te leveren vanuit onze apotheek. Vraag ons vrijblijvend advies!

Apotheek … geeft u al het nodige advies om thuis zo comfortabel mogelijk te verblijven. Kom bij ons langs met al uw vragen.